Proeflokaal

Neem plaats op ons uitgebreide terras, waar 1,5 meter afstand geen probleem is. Reserveren kan via info@amelanderbier.nl of via 0519-554365. Reserveren kan alleen voor een aankomst tussen 13.00-14.00 uur. Je mag daarna zolang blijven als je wilt (tot sluitingstijd 😉). Wil je ná 14.00 uur komen? Dan kan dat ook, maar dan geldt natuurlijk dat vol ook echt vol is.

Wij ontvangen u en uw gezelschap, zodra dat weer mag, graag weer in onze verbouwde boerderij. Het proeflokaal is een prachtige grote ruimte met houtkachel, een biljart en een echte “beerwall of fame”, met zo’n 1400 verschillende bierflessen en vele bierglazen. 

U kunt dan plaatsnemen aan de grote massief houten tafels, gemaakt van de balken van het oude witte schooltje in Ballum, óf aan één van de andere tafeltjes.

Als groep kunt u nu nog niet langskomen voor een besloten proeverij. Zodra dat ook weer mag, bent u van harte welkom voor een proeverij met uitleg over en bezichtiging van onze brouwerij. Deze groepsproeverij kan alleen op afspraak georganiseerd worden voor u. Minimaal 15 personen.

Ook kunt u tijdens openingstijden zonder groepsafspraak ons bier natuurlijk proeven! U kunt o.a. een mini-proeverij bestellen met drie bieren en wat Amelander kaas of Amelander droge worst. Aanrader!

Buiten op het terras is voldoende plaats als het weer het toelaat. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een tafeltje!