Proeflokaal

UPDATE: proeflokaal gesloten zolang landelijke maatregelen gelden. Winkel open op woensdag- en zaterdagmiddag. Daarbuiten ook open op afspraak. Neem contact op of bel gewoon even aan. Als we aanwezig zijn, helpen we je graag!

Wij ontvangen u en uw gezelschap straks graag weer in onze verbouwde boerderij. Het proeflokaal is een prachtige grote ruimte met houtkachel, een biljart en een echte “beerwall of fame”, met zo’n 1400 verschillende bierflessen en vele bierglazen. 

Neem plaats op ons uitgebreide terras, waar 1,5 meter afstand geen probleem is. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Wel geldt natuurlijk dat vol ook echt vol is. 

U kunt ook binnen plaatsnemen aan de grote massief houten tafels, gemaakt van de balken van het oude witte schooltje in Ballum, òf aan één van de extra tafeltjes die ons proeflokaal inmiddels rijk is. 

U bent van harte welkom voor een proeverij met uitleg over en bezichtiging van onze brouwerij. Deze  groepsproeverij kan alleen op afspraak georganiseerd worden voor u. Minimaal 15 personen.

Ook kunt u tijdens openingstijden zonder groepsafspraak ons bier natuurlijk proeven! U kunt o.a. een mini-proeverij bestellen met drie bieren en wat Amelander kaas of Amelander droge worst. Aanrader! Buiten op het terras is ook voldoende plaats als het weer het toelaat. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een tafeltje voor een aankomst tussen 13.00-14.00 uur. Reserveren voor later op de middag is helaas niet mogelijk.