Proeflokaal

Het proeflokaal is een prachtige grote ruimte met houtkachel en een echte “beerwall of fame”, met zo’n 1400 verschillende bierflessen en vele bierglazen. Afgelopen winter hebben we een prachtige nieuwe bar gemaakt met een tapwand met maar liefst 12 taps!! Dat wordt genieten…. Binnenkort komt ons nieuwe meubilair en is ons proeflokaal helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Uiteraard zullen we dan foto’s plaatsen.

Het terras is groot, met knusse tafeltjes en ruime picknicktafels. Er wordt hop gekweekt op het terras en de kinderen (en niet zelden ook de ouders) kunnen zich vermaken op het voetbalveldje. 

Reserveren kan via info@amelanderbier.nl of via 0519-554365. Reserveren kan alleen met een aankomst tot 14.00 uur. Je mag uiteraard zolang blijven als je wilt (tot sluitingstijd 😉). Wil je ná 14.00 uur komen? Dan kan dat ook, maar dan is reserveren niet mogelijk en geldt natuurlijk dat vol ook echt vol is.

In ons proeflokaal kun je een mini-proeverij bestellen met drie bieren en wat Amelander kaas en/of worst. Een echte aanrader!

Uiteraard kun je ook een los (tap)biertje bestellen of wat fris/wijn/koffie/thee/likeur of wat hapjes.

Naast heerlijk bier maken we ook een eigen Amelander cranberrylikeurtje, gemaakt met handgeplukte cranberry’s uit de Ballumer duinen.

Altijd al eens een keertje een kijkje in een brouwerij willen nemen? 

Op meerdere dagen per week (vanaf april meestal op donderdag en zondag) kun je een rondleiding krijgen in onze prachtige nieuwe brouwerij. We nemen je mee de brouwerij in en vol trots vertellen we je over het brouwproces. Dat doen we uiteraard onder het genot van een vers getapt biertje (of een frisje voor wie geen bier kan/mag/wil drinken)! 
Reserveer (verplicht) tijdig een plekje hiervoor, want de groepsgrootte is beperkt. Kosten €12,00 p.p. Aanvang 12.30 uur, duur ongeveer een uur.

Rondleidingen in december:

– zondag 24-12 (bij voldoende deelname)
– donderdag 28-12 (bij voldoende deelname)
– zondag 31-12 (bij voldoende deelname)
– donderdag 04-01 (bij voldoende deelname)

LET OP: vanaf 20-11 is het proeflokaal gesloten! In de kerstvakantie zijn we weer open (za/zo+wo/do)

0519-554365 / info@amelanderbier.nl