Proeflokaal

Het proeflokaal is een prachtige grote ruimte met houtkachel, een biljart en een echte “beerwall of fame”, met zo’n 1400 verschillende bierflessen en vele bierglazen. 

Het terras is groot, met knusse tafeltjes en met ruime picknicktafels. Er wordt hop gekweekt op het terras en de kinderen (en niet zelden ook de ouders) kunnen zich vermaken op het voetbalveldje. 

Reserveren kan via info@amelanderbier.nl of via 0519-554365. Reserveren kan alleen voor een aankomst tot 14.00 uur. Je mag uiteraard zolang blijven als je wilt (tot sluitingstijd 😉). Wil je ná 14.00 uur komen? Dan kan dat ook, maar dan geldt natuurlijk dat vol ook echt vol is.

In ons proeflokaal kunt u o.a. een mini-proeverij bestellen met drie bieren en wat Amelander kaas of Amelander droge worst. Een echte aanrader!

Uiteraard kunt u ook een los (tap)biertje bestellen of wat fris, koffie of thee. Naast heerlijk bier, maken we ook een eigen Amelander cranberrylikeurtje, gemaakt met handgeplukte cranberry’s uit de Ballumer duinen.

Altijd al eens een keertje een kijkje in een brouwerij willen nemen? Dat kan vanaf nu!

Op een aantal dagen bestaat de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in onze prachtige nieuwe brouwerij. We nemen je mee de brouwerij in en vol trots vertellen we je over het brouwproces. Dat doen we uiteraard onder het genot van een vers getapt biertje!
Reserveer (verplicht) tijdig een plekje hiervoor, want de groepsgrootte is beperkt. Kosten €9,50 p.p. Aanvang 13.00 uur.