De Lekkerste evenementen
van Ameland

beers & Burgers

Ook deze zomer organiseren wij een aantal keer de Beers&Burgers-momenten en kun je komen genieten van het lekkerste en enige bier van Ameland onder het genot van een lekker broodje hamburger (ook vegetarisch mogelijk uiteraard).

Om 16.00 gaat de BBQ aan (tot ongeveer 20.00 uur). We blijven die dag open tot ongeveer 21.00 uur.

Ben jij er ook bij? We laten de geplande dagen op deze site weten (we wachten het mooie zomerweer even af)

 

Thirsty Thursday

Iedere donderdag in juli en augustus is het “Thirsty Thursday” of zoals wij op Ameland zeggen “Dó’steche Donderdech. Dat betekent dat het bier van de week die dag in een superaanbieding zit 🍻

Voor maar €4,00 bestel je ons “Thirsty Thursday-bier” van de tap.

Ben je erg “dó’stech”? Dan bestel je (voor maar €7,-) toch gewoon meteen een halve liter? 

Tot donderdag 4 juli

Ambachtelijke dag '24

Op donderdag 25 juli 2024 gaat het dorp Ballum terug in de tijd. Er vinden verschillende activiteiten plaats en het dorp staat vol met kraampjes en lekkernijen! Tijdens dit evenement kun je het lekkerste bier van Ameland gratis proeven in een kraampje aan de Camminghastraat. Kom dus vooral even langs en geniet!

Heb je na het proeven zin in meer? Ons proeflokaal aan de Smitteweg is ook open, dus kom gerust langs.

Trekkertrek Ameland

In het weekend van 20/21 juli vindt naast onze brouwerij de trekkertrek Ameland plaats, een legendarisch trekkerevenement met uiteraard veel trekkers, maar ook muziek, gezelligheid en natuurlijk (ook óns) bier! Laat je verrassen door de vele PK’s 😆….

Speciaal voor dit evenement hebben we een bier gebrouwen. Nog even geduld, dan maken we de naam bekend…. We verklappen alvast dat we hem in blik hebben afgevuld, wel zo handig!

Meer info over het evenement op de site van STE Ameland