Proeflokaal wordt theaterboerderij in laatste weekend mei

In het weekend van 25 t/m 27 mei wordt het proeflokaal weer omgebouwd tot theaterboerderij en treedt Sameland 5x op. Het gevolg is dat het proeflokaal dat weekend verder gesloten is.

De voorstelling is een unieke combinatie van toneel en muziek, geïnspireerd door de rijke historie en cultuur van Ameland gecombineerd met de waan van de dag. Zie ook de website www.theatersameland.nl

De voorverkoop is op woensdag 9 mei tussen 19.00-20.00 uur.  In het verleden bleken de kaartjes al binnen een uur uitverkocht dus wees er snel bij, want op=op.
Max. 4 kaarten p.p.
Reserveren van kaarten is niet mogelijk.

De voorstelling van zaterdagmiddag wordt verkocht via VVV, waar online kopen ook mogelijk is.De voorstellingen zijn onderdeel van het culturele hoofdstad jaar 2018, wat op Ameland de titel “Eiland van Hidde Dirks Kat” draagt. Ameland staat het laatste weekend van mei in het teken van het festival “Expeditie Ameland”. Een zeer veelzijdig programma over het hele eiland verspreid. Kijk voor meer informatie op www.eilandvan.nl