Fietstocht langs de bierbrouwerij

Vandaag, 10 mei,was de jaarlijkse fietstocht van Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat Ameland. Dit jaar voerde de fietstocht o.a. langs onze brouwerij. Ondanks de harde wind zijn vele bikkels gestart aan deze prachtige tocht. Onze brouwerij was eerste stop en de deelnemers konden een kijkje nemen in de brouwerij. Brouwmeester Doeke gaf uitleg over onze brouwerij terwijl in het proeflokaal een biertje geprobeerd kon worden en onze indrukwekkende verzameling bierflessen bekeken kon worden.

We kregen veel positieve reacties over ons bier en over ons proeflokaal. Dat is natuurlijk altijd leuk! Wij vonden het erg leuk dat er ook zoveel eilanders meededen aan de fietstocht.

We hebben genoten van deze mogelijkheid om onze brouwerij te laten zien en ons bier te laten proeven! Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat bedankt voor deze prima georganiseerde dag!