Ameland per post

Mist u Ameland ook zo? Kunt u nu niet komen? Dan komt Ameland toch gewoon naar u!!!
De website www.amelandperpost.nl is vanaf nu in de lucht….

Op deze website is het mogelijk om de locale ondernemers van Ameland te steunen en u alvast te verheugen op al het moois dat Ameland straks weer voor u in petto heeft. 

Hoe werkt het? Koop een mooi Amelandpakket al dan niet met cadeaubonnen naar keuze. Ook van ons kunt u een cadeaubon aanschaffen. Zodra u dan weer voet op ons mooie eiland zet, kunt u de cadeaubon verzilveren. Zo steunt u de Amelander ondernemers. Ook leuk om cadeau te doen natuurlijk.

Afbeelding kan het volgende bevatten: scherm
Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Ameland per post

“Help wanted”

Het lekkerste #bier van #Ameland heeft je hulp nodig!!

Vind jij onze brouwerij en ons proeflokaal net zo leuk en gezellig als wij? Dan is dit je kans!

Voor ons proeflokaal en de brouwerij zoeken wij een enthousiaste, klantgerichte kanjer. Ben jij dat?

Wat valt er te verwachten?

  • Barwerkzaamheden
  • Bediening
  • Schoonmaak
  • Min. 14 uur, max. 24 uur
  • Proeflokaal: apr. t/m nov., wo t/m za (’s middags)
  • Eventueel ook werkzaamheden in de brouwerij
  • Brouwerijwerkzaamheden op momenten in overleg

Voor meer info of sollicitatie neem je contact op met Eva (info@amelanderbier.nl of 06-23784498)

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor “Help wanted”

Nieuwe etiketten

Sinds begin mei zijn de eerste flessen met de nieuwe etiketten in omloop. We zijn bijzonder trots op het resultaat. Zo trots dat we een wedstrijd hebben uitgeschreven. Maak een foto waarop je geniet van ons bier met het nieuwe etiket en stuur hem via social media naar ons toe (facebook/twitter/instagram)

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe etiketten

Nieuw logo

Hoewel het proeflokaal in de wintermaanden gesloten is, zitten we zeker niet stil. We zijn druk aan het brouwen natuurlijk, maar we zijn ook druk bezig om een nieuwe huisstijl op te zetten. Onderdeel daarvan is een nieuw logo. Ook komen er nieuwe etiketten. De etiketten zijn nog in de maak, maar het nieuwe logo is al klaar

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw logo

Proeflokaal wordt theaterboerderij in laatste weekend mei

In het weekend van 25 t/m 27 mei wordt het proeflokaal weer omgebouwd tot theaterboerderij en treedt Sameland 5x op. Het gevolg is dat het proeflokaal dat weekend verder gesloten is.

De voorstelling is een unieke combinatie van toneel en muziek, geïnspireerd door de rijke historie en cultuur van Ameland gecombineerd met de waan van de dag. Zie ook de website www.theatersameland.nl

De voorverkoop is op woensdag 9 mei tussen 19.00-20.00 uur.  In het verleden bleken de kaartjes al binnen een uur uitverkocht dus wees er snel bij, want op=op.
Max. 4 kaarten p.p.
Reserveren van kaarten is niet mogelijk.

De voorstelling van zaterdagmiddag wordt verkocht via VVV, waar online kopen ook mogelijk is.De voorstellingen zijn onderdeel van het culturele hoofdstad jaar 2018, wat op Ameland de titel “Eiland van Hidde Dirks Kat” draagt. Ameland staat het laatste weekend van mei in het teken van het festival “Expeditie Ameland”. Een zeer veelzijdig programma over het hele eiland verspreid. Kijk voor meer informatie op www.eilandvan.nl

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Proeflokaal wordt theaterboerderij in laatste weekend mei

10 jaar Amelander bier

In 2018 bestaat de Amelander bierbrouwerij alweer 10 jaar!!! En dat vieren we met een prachtig nieuw bier. Op 27 januari is tijdens een supergezellige middag het nieuwe (jubileum)bier met trots gepresenteerd. Een prachtig gouden tripel van 8% met een heerlijke volle smaak.

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 10 jaar Amelander bier

Hidde Dirks Kat

Op 26 januari 2018 is ons nieuwe bier gepresenteerd tijdens de opening van het culturele jaar “Eiland van Hidde Dirks Kat” op Ameland. Hiermee sluit Ameland aan bin het culturele hoofdstad Leeuwarden Fryslân 2018. Een prachtige quadrupel van 9% met een heerlijke volle smaak met de naam Hidde Dirks Kat natuurlijk. 

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Hidde Dirks Kat

Jubileumbier wordt bekend gemaakt

Wij bestaan 10 jaar en daar hebben we speciaal een biertje voor gebrouwen. De smaak en de naam is nu nog geheim, maar wordt tijdens deze middag bekend gemaakt. Ben je nieuwsgierig naar dit biertje? Kom gerust even een glaasje proeven op 27-1 tussen 16.00-18.00 uur in ons proeflokaal.

 

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Jubileumbier wordt bekend gemaakt

Nieuw bier wordt bekend gemaakt

Vrijdagavond 26-1 zal tijdens de opening van HDK2018 het eerste bier bekend worden gemaakt. Kom het biertje proeven in het Natuurmuseum tussen 19.00-22.00 uur.

 

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bier wordt bekend gemaakt

Twee nieuwe bieren (deel 2)

Binnenkort lanceren we twee nieuwe bieren. Hieronder lichtten we al een tipje van de sluier op van het eerste biertje.

Het tweede biertje hebben we gebrouwen ter gelegenheid van het feit dat we dit jaar 10 jaar bestaan!! Hoe hij smaakt?? Heerlijk, maar we houden het nog heel eventjes geheim. Binnenkort dus meer om je op de verheugen!

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Twee nieuwe bieren (deel 2)